Tur til Tønsberg

Damelagets andre seriehelg for sesongen innebar en tur til Tønsberg. Glade, fornøyde og klare for kamp troppet vi opp foran Semshallen i god tid – hele 1.5 timer før kampstart og dermed en halv time før hallen åpnet. Var det noen som sa dedikasjon?? (Alternativt feilberegning av kjøretid..)

Siden vi i sesongens to første kamper spilte mot Ivrig og Groruddalen var det bare rett og rimelig at vi nå skulle spille mot ..Ivrig og Groruddalen. Forrige gang ble det 3-0-seier mot Ivrig og 3-2-tap mot Groruddalen. Også denne gangen var Ivrig første motstander ut, og vi trodde nok på forhånd vi skulle kontrollere inn en seier. Men å ta seire på forskudd er som kjent farlig. Ivrig hadde mer enn ett ess i ermet, og vi ble feid av banen i første sett. I andresettet fungerte spillet vårt litt bedre, men vi ble fortsatt tvunget bakpå av gode angrep og solide blokker på motsatt side av nettet. Ivrig dro hjem andresettet også. I tredjesettet kom vi enda et hakk nærmere og det var et jevnspilt sett. LIkevel gikk det beste laget seirende av banen, og dessverre var det ikke oss denne gangen. Det skal sies at formkurven vår var solid stigende gjennom hele kampen, så dersom det hadde vært 9-settskamper i volleyball ville utfallet muligens vært annerledes. Jada.

I neste kamp sto Groruddalen på motsatt side av nettet. Denne kampen hadde vi på forhånd trodd skulle bli den tøffeste, siden Groruddalen hadde vunnet 5 av 5 kamper i serien så langt. Men igjen var det tydelig at nivået på lag varierer etter hvilke ess man har i ermet… Groruddalen stilte med 6 spillere mens vi hadde komplett tropp tilgjengelig. Vi klarte å styre spillet og tvinge dem bakpå med godt press i angrepene våre. Endelig dro vi litt poeng på serve også! Samspillet fungerte godt, vi kommuniserte bra på banen og innsatsen var høy. Vi gjorde noen vellykkede justeringer i mottak før kampen, og Liv-Turid fikk dermed en litt lettere jobb som legger i denne kampen. Med beskjedenhet sier vi at vi feide Groruddalen av banen i tre strake sett. 🙂 Dermed ble resultatet av denne serierunden motsatt av forrige runde, og vi står nå med to seire og to tap så langt i sesongen.

Neste seriekamp går mot Flint Tønsberg i Slagenhallen tirsdag 6. desember.