Første serierunde

Damelagets første seriekamper for sesongen ble spilt lørdag 15. oktober. Det var et spent kvinnskap som møtte opp i Bjørnholthallen. Vi hadde sett hvilket enormt potensiale som lå i laget i første rankingturnering, hvor vi kom oss helt til finalen før vi avga vårt første (og andre..) sett. I uka før seriekampene spilte vi treningskamp mot Spirit Lørenskog, og fikk da se at spillet vårt kan variere fra fantastisk til “dette snakker vi ikke om igjen”.

Den første kampen, hvor motstanderen var Ivrig, ble en god kamp. Vi fikk prøve oss på både å spille godt, ha daffe perioder, ligge bakpå og ta oss inn igjen. Fasiten ble til slutt 3-0 til oss og det må vi jo si oss aldeles fornøyde med.

Kampen mot Groruddalen startet derimot horribelt. Vi sto som limt fast i gulvet og virket å være mer enn fornøyde med å ha vunnet forrige kamp. Slikt blir man straffet for på dette nivået, og før vi visste ordet av det hadde vi tapt første sett. Justeringer ble gjort av vår eminente nordlendingscoach og det var et langt mer skjerpet lag som gikk på banen i andre sett. Som vi alle vet hjelper det å være våken når man spiller volleyball (hvem skulle trodd det?). Når man gjør som man skal går det ofte veien. De to neste settene gikk i Sentrum sin favør etter god innsats og til tider svært godt spill. Deretter gikk rullgardina litt ned for oss, vi ble slitne og ukonsentrerte og Groruddalen spilte i tillegg godt. Det ble tap for oss i fjerdesettet og dermed var det duket for et femte sett sent på lørdagskvelden. Dessverre for vår del ble settet preget av småfeil, slitne bein og litt forvirring. Groruddalen lo best til sist og vant dermed kampen 3-2. Undertegnede (og flere med meg) var rimelig muggen etter kampen, for det er aldri kjekt å tape! Spesielt ikke når man følte man hadde kontroll på kampen midtveis.

Heldigvis er det ingenting som motiverer mer til revansje enn et slikt tap, og det er jammen ikke lenge til vi får muligheten til å rette opp feilene våre. Allerede i november går returkampen mot Groruddalen, og da er vi fast bestemte på å stå løpet hele veien inn.

I mellomtiden storkoser vi oss med tabellen etter første serierunde:

rankingtabell

Aaah, vakker lesning!

Skrevet av Kathrin