Knask og knep i Nydalen

3.div ble servet i gang i dag, og etter to tette kamper i Nydalen fikk sentrumsdamene med seg en pinne og en smultring i poengsekken. Til tross for rekordmange tilgjengelige spillere i klubben, hadde ingen av dem funnet veien til innbytterbenken. Til gjengjeld var den fylt til randen av supportere og fans som utnummererte oss og vel så det – noe vi forøvrig setter stor pris på. Vi fylte også halve hallen med unger, og fikk et gledelig gjensyn med Sentrums-Beth.

Hovedregelen om å ha det gøy var oppfylt mesteparten av tiden, mye takket være godt spill i alle ledd mot jevngode lag. Sofie spilte enleggersystem for første gang og imponerte stort, og kampene var preget av lange ballvekslinger med knep som plukking, blokking og sparking.

I tillegg til alle volley-knepene var det som vanlig knask i pausene. Dessverre ble det skremmende dårlig uttelling til tross for gjentatte blokker av Gro og mye godt spill. Vi tapte til slutt 3-2 mot OSI 5 og 3-1 mot Oslo Volley 4, men tar med oss det positive fra kampene og ser frem til flere gode kamper der poenghøstingen forhåpentligvis blir enda bedre.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.