På trynet ut av NM

..men med hevet hode!

Det ble (som forventet) tap for damelaget i NM-kampen mot Koll 24. oktober. Men vi hadde det moro likevel!

IMG_2332_cropI førstesettet sleit vi med å komme oss i gang (som vanlig, kan man nærmest si..). Vi hadde en langt fra optimal oppladning før kampstart – Annette ble skadet under oppvarmingen og måtte se hele kampen fra sidelinjen med ispose på hånda. Skikkelig kjipt! På banen virket vi litt stressede og alvorstyngede, og det var ikke fryktelig mye som funket i spillet vårt. Koll trengte absolutt ikke mønstre sitt beste spill for å feie oss av banen, og de vant dermed et enkelt sett.

I andresettet klarte vi endelig å senke skuldrene og bare ha det moro. Da stiger gjerne kvaliteten på spillet også! Det var til tider gode ballvekslinger som ble levert fra oss, gode nok til at Koll ble litt småstressa. Plutselig dro vi poeng på noe så simpelt som feilrotasjon hos dem (to ganger!!), og jubelen vår sto naturligvis i taket. Vi mønstret både gode angrep og gode blokker, men det holdt ikke helt inn og det ble tap også i andresettet. Men settsifrene 25-23 kan vi absolutt leve med mot en klart bedre motstander!

IMG_2334

Tredjesettet gikk dessverre samme veien som de to første, men til tross for tap skal ingen klage på humøret vårt ute på banen. Alt i alt er vi fornøyde med egen innsats selv om det naturligvis aldri var noen tvil om hvem som skulle stikke av med seieren.

Når man stiller med 12 stykker på kamp må man naturligvis benytte anledningen til å ta et lagbilde:

IMG_2336

Skrevet av Kathrin