Sentrumsdamene er tilbake!

Etter en altfor lang koronapause hang Sentrumsdamenes fremtid i en tynn tråd. Et utgått herrelag, få spillere i stallen og manglende trener, gjorde at de aller mest løsaktige hoppene snuste rundt på andre klubber for å se hvor grønt gress det var på den siden av nettet. Men, i siste sekund trakk Alex temperamentsfulle trener-Terje opp av hatten. Terjes tiltreden tiltrakk flere nye spillere og Sentrum endte opp som en vinner på overgangsmarkedet. Brått hadde vi full stall og til alt overmål også en gjennomført hyggelig gjeng på plass.

Med dette utgangspunktet var vi godt rustet for vår første turnering i Tønsberg, og forberedte oss med stappfulle treninger og masse kake. Selv med kroppene fulle av nerver og gompegodis klarte vi målet om minst 10 poeng i hvert sett mot første lag i pulja, som senere skulle vise seg å vinne hele turneringen. Etter å ha ligget under, kjempet vi oss tilbake og vant neste kamp, og det til tross for at “dommeren” løftet det gule kortet og sa shut up, mom! Dermed sikret vi oss en plass i kvartfinalen, som var Terjes skjulte mål for dagen. Vi valgte ny kaptein og etter å ha ristet av oss nervene spilte vi såpass jevnt mot et nytt 2.divisjons-lag at vi tok 24 poeng i ett sett.

Tønsberg-turneringen gir oss en god inngang mot første serierunde. Vi satser på å fortsette den gode jobbingen og få ut enda mer av potensialet som ligger i laget. 8.plassen er vi godt fornøyd med, og satser på å feire den skikkelig om noen uker.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.