Sentrumsherrene slo Kollbøtte ut av B-finalen

Luringen JonÅpningsturneringen 21.september 2013 ble for Sentrum den beste i herrers korttidsminne. En hederlig 10. plass ble kapret, etter å ha kruset gjennom et høyst overkommelig puljespill med knepent 2-0 tap mot Askim 2 og en overbevisende og utklassende 1-2 seier over Bislett. Med denne fasiten gjorde herrene seg klare for 1/8s-finale i A-sluttspillet mot Flint.

Tønsberg-gutta dro nytte av sin befolkningsrikdom (svimlende 119 992 i Tønsberg mot skarve 963 i Oslo Sentrum), og klarte tilslutt å hale i land en ufortjent 2-1 seier etter at Sentrum hadde dominert første sett. Dermed var det duket for B-sluttspill.

B-sluttspillet var som ventet nærmest walkover fram til finalen, hvor både Oldenborg 2 og Kolberg måtte ta til takke med smultring i sekken, mens Asker 2 kapret til seg én pinne. I B-finalen var motstander Koll 2 – og turneringens første hjemmekamp.

Om det var finalenervene, hjemmebanefordelen eller at 6 slitne menn ble redusert til 5 som gjorde utslaget vites ikke, men til slutt var det Koll 2 som kunne heve B-pokalen og gå inn i historiebøkene som Åpningsturneringens store B-vinner etter en 0-2 seier.

Til tross for tapet i finalen er vi særdeles godt fornøyd med prestasjonen.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.