Serieavslutning

Volleyball gjør seg best enten sent på kvelden eller tidlig på morgenen. Dermed lå forholdene vel til rette for en fantastisk dag i bunkersen på Helsfyr i otta søndag den 11.03.2012. For å sikre at alle spillerne var klare til dyst, hadde Kjetil sett seg nødt til å avbryte 30-årslag i samtlige byer innenfor en 5 mils radius av hovedstaden. Etter å ha sanket sammen spillere som hadde forvillet seg med på lystige lag, var hele 10 spillekåte damer klare til innsats.

Første motstander var OSI 3, og sentrumsmaskineriet gikk som smurt de to første settene. Det tredje settet var mer dramatisk, med sluttresultat 27-25. Men det ble i det minste med tre sett.

Den neste kampen, mot Skjetten, skulle vise seg å bli hakket mer dramatisk, uregelmessig og uforutsigbar. Også her spilte sentrumsjentene bra og viste seg til tider fra en veldig god side. Marianne måtte avlaste sin sentrumsherre med pass av sykt barn, så stallen var dermed redusert til ni stk. Med alt for mye energi forbrent i feiringskaoset etter første kamp, banket Skjetten lett og fortjent inn de to første settene. Etter en produktiv pause mellom 2. og 3. sett, reiste Sentrum både innsats og lydnivå til flere hakk høyere enn motstanderlaget. Resultatet ble dermed 2-2 etter fire sett. Jentene på Sentrum var første lag til 8 poeng i siste og avgjørende sett, men Skjetten tok innpå. Æren stod på spill, og på stillingen 12-12 i 5. sett skulle det hele avgjøres. Vi ble sittende skuffet igjen med én seier og ett forsmederlig tap i sekken. Etter dagens kamper står vi igjen med 12 poeng og ender på en 2. plass i vår serieavdeling. Lærdom vi tar med oss til siste rankingturnering er at det gir store fordeler å holde humøret oppe, men enkelte spillere bør sendes på anger management egentrening i mellomtiden.

Højdare: Cecilies superserver. Gro fulltreffer. Sinte Karin i toppform.

Skrevet av: Susanne