Summer(party) is coming – sesongen er godt i gang!

Første ranking er allerede gammelt nytt, men vi tillater oss allikevel å oppsummere: Damer på en god 3.plass i 4.div, og herrene midt på treet. Klapp på skuldrene.

I sesongens første serierunde sørget damene for verst mulig utgangspunkt ved å kjefte dommeren huden full i en times tid, før de engang hadde sluppet inn i hallen. Første kamp mot Vina ble blåst igang 40min etter planen, men Sentrum storspilte og reduserte forsinkelsen. 3-0. Ferdig snakka. Neste hode på blokka skulle være Anker Volley. Sentrumsfruene fikk raskt kampen inn i sporet de hadde sett for seg, men med motstanderne i knestående ristet de frekke Ankerkvinnene en joker ut av draktermene: Judas-Beth. Med innsidekjennskap til Sentrums svakheter og styrker, satt hun inn killer-smash etter killer-smash, og Sentrum tapte femte-settet med minst mulig margin (16-14) og sesongens winning streak ble kortere enn fortjent. Beth er strøket fra samtlige julekortlister, og det oppfordres til å tenne på aviser med hundelort på trammen hennes.

Guttene på sin side startet søndagen med et knepent 2-3-tap mot Hamar. Mjøsgutta vant kampen, men tapte publikums hjerter ved å være humørløse, u-urbane og vemmelige. Sentrumsherrene, derimot, vant og tapte med samme sinn, og hadde det så gøy atte hjælp, hele dagen, også gjennom den altfor enkle 3-1-seieren over OSI4.

Med hallen godt lukket og låst etter to begivenhetsrike kampdager, og vissheten om at vi kun trenger vinne 50% flere kamper for å få en knallsesong, ble det besluttet at Sentrum skal feire australsk forsommer og samles til fest og/eller moro den 3. november. Stay tuned på FB og Twitter.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.