Fjerde seier på rad for damene

Søndag 6 februar skulle vi endelig få sjansen til å slå Oldenborg. Av en eller annen grunn har vi alltid tapt mot Oldenborg, mens ”alle” andre vinner mot dem. Ganske frustrerende. Oldenborg er et lag som er veldig flinke til å jobbe, så de plukker utrolig mange av angrepene våre.
 
Kampen begynte fint for vår del – og vi følte vel vi hadde rimelig god kontroll på de to første settene. Tredje settet begynte elendig, og Oldenborg kom raskt opp i en 7-1 ledelse. Denne klarte vi å snu til 7-9 (etter en fantastisk time-out der Kjetil dro til med en fiskehistorie), og var på et tidspunkt opp i en fire poengs ledelse (14-18). Av en eller annen grunn raknet vi fullstendig, og endte opp med å tape settet 🙁
 
Fjerde sett begynte som tredje sluttet – elendig. Mange personlige feil og tabber gjorde at vi også i dette settet trakk det korteste strået. Det var rett og slett total kollaps, og alle sammen gjorde veldig mange rare ting utpå der… (Kanskje fordi vi ikke tålte at herrelaget satt og heiet??)
 
Så da måtte vi jo bare gjøre jobben vår i 5 settet. Og det gjorde vi. Med stil 🙂 vi formelig feide Oldenborg av banen og fikk inn noen skikkelig kanonangrep. Få personlige feil og vinnervilje gjorde at vi kunne cruise inn til solid seier i siste sett. Vi er fornøyde med at vi klarte å reise oss igjen og ta siste settet, men vi føler vel alle på at vi burde klart å avgjøre kampen på et tidligere tidspunkt.