Sesongavslutning

Damelaget avslutta årets siste rankingturnering med en litt skuffende 8 plass der bare 3 lag ble lagt bak oss. Åpningskampen mot Bislett måtte vinnes om det skulle være noe håp om kvartfinale, men vi greide ikke hale inn seieren selv om vi var overlegne i 1ste sett. Koll var andre motstander i gruppespillet og de er som kjent hakket bedre enn oss, men alltid moro å spille mot dem!

Med sisteplass i gruppa endte vi opp med å spille om 7-9 plass mot Hønefoss og OSI 3. Første kamp mot Hønefoss vant vi 2-0, men det ble 2-1 tap mot OSI 3. Statistisk sett ett greit resultat siden vi har både vunnet og tapt mot begge disse lagene i serien.

Det er ingen tvil om at vi hadde mulighet til å gjøre det bedre i denne turneringen, men var ikke flinke nok til å ta vare på ledelsen. Det ble uansett ei gøy turering med spennende kamper og 7 slitne jenter med enda mer utkjørt Kjetil som dro hjemover i 8-tiden på kvelden. Det er forsatt mye potensiale i laget vårt og vi gleder oss allerede til neste sesong 🙂