Seier mot OSI3

Tirsdag 1. februar var det igjen duket for kamp på Bestum skole. Denne gangen skulle slaget slå mellom OSI3 og Sentrumsjentene. OSI3 har vist seg som en hard nøtt å knekke, og vi har av en eller annen grunn alltid slitt med å spille vårt eget spill mot dem. Med seier mot OSI3 ville vi ytterligere forsterke vår posisjon i 2 divisjon.

 Kampen begynte bra for Sentrum sin del, og vi gikk raskt opp i en solid ledelse. Som ”vanlig” kom OSI sterkere tilbake (eller var det vi som var svakere?) mot slutten av settet, men vi klarte å holde unna, og første sett endte med komfortable 25-19.

 Neste sett ble nesten en reprise av første sett. Vi dro unna i starten, men OSI3 tok innpå igjen mot slutten, og nærmet seg enda litt (25-21).

 Tredje sett begynte ikke så bra for Sentrum sin del. OSI hadde omsider våknet, og de visste selvsagt at det var vinn eller forsvinn… Settet endte med et nokså flaut 25-11.

 Heldigvis reiste Sentrumsjentene seg igjen til 4 sett (25-21), og vi kunne juble for etterlengtet seier mot OSI3, som er ranket som nr 3. Sentrum er per nå ranket som nr 6.

 Vi gleder oss til neste kamp mot Oldenborg 6 februar 🙂

 Og igjen takk til herrelaget (Håkon og Eirik) som stilte som linjedommere, selv om det egentlig var OSI3 som var arrangører.