En seier og ett tap for damelaget

Bjornholtkamper_3Søndag 8. november spilte damelaget seriekamper mot Skreia og OSI 3 i Bjørnholthallen. Det ble en lang dag – alle tre kampene som ble spilt gikk til fem sett! Sentrumdamene kjempet heroisk i totalt nesten fem timer.

Vår første kamp var mot Skreia, et lag vi har lite erfaring med fra før. Det første settet var jevnt, men endte med tap 22-25 for oss. For å vise dem hvor skapet skulle stå gikk vi derfor ut på banen og vant neste sett 25-15. Tredjesettet ble jevnere, men vi klarte å holde hodet kaldt i innspurten og vant 26-24. Fjerdesettet kom den uunngåelige nedturen (15-25), og dermed var det duket for et femte sett. Skreia ble feid av banen og siste blad på poengtavla ble snudd til stillingen 15-6 ! Dermed kronet vi en lang kamp med seier – en seier som var veldig viktig for oss. Vi pleier ofte å bli stresset når vi leder jevne kamper, så at vi klarte å holde fokuset oppe gjennom hele femtesettet var veldig positivt.

Bjornholtkamper_8 Kampen mot OSI 3 startet veldig godt. Det aller meste fungerte og vi disket til tider opp med veldig god volleyball! Førstesettet ble vunnet 25-20 og andresettet 25-22, og alt lå til rette for en regelrett knusing med 3-0 i sett til oss. Men som vanlig er ikke kamper vunnet før aller siste ball er spilt….. OSI 3 kom seg i aller høyeste grad inn i kampen igjen i tredjesettet, hvor ingenting fungerte for oss og det meste fungerte for dem. Settet endte med elendige 11-25 og vi var som følge av dette fullt bestemt på å avgjøre selv i fjerdesettet. Vi lå godt an en stund, men det holdt ikke helt inn og OSI trakk igjen det lengste strået med 22-25. Etter litt strategiske justeringer var vi klare for sistesettet. Sidebyttet foregikk med oss i ledelsen (8-6), men så førte trøtte bein og slitne hoder til litt kluss. OSI 3 vant til slutt 11-15 og dermed ble det én seier på hvert av de tre lagene i dagens serieturnering.Bjornholtkamper_9

 

Fasiten for Sentrumdamene så langt i årets serie er 2 seiere og 2 tap, 8-8 i sett og 335-336 i  poeng. Alt i alt ikke verst for et nyopprykket lag! Men vi har allerede begynt å tenke på revansj både mot Koll 3 og OSI 3.