Fotball, tennis, grafsing og litt volley

Cecilia Brækhus, Holly Holm, Lionel Messi og Williams-søstrene kan bare gå og legge seg – på lørdag viste sentrumsjentene at de ikke kaster inn håndklærne for nesten noen. Og etter en lang dag med solid spill hadde både Gro og Cathrine fått rikelig med anledning til både å grafse og danse, som seg hør og bør når man ender med tredjeplass i selvarrangert rankingturnering.

At Sentrum, klubben som på vanlige dager sliter med å skrape sammen lag, skulle klare å tromme sammen nok folk til å arrangere rankingturnering, kan nok virke merkelig for den nøytrale leser. Takket være god rekruttering og glimernde oppslutning fra ivrige sjeler fra herrelaget samt Käthes søster Marianne og CKs Elisa, gikk både kioskdriften og andre arrangørtekninske oppgaver som smør i tørt hvetegress. Maskottene Bambi og Vincent ble byttet bort mot en kaffetrakter, og særlig Inter utnyttet seg grovt av de rasende billige kaffeprisene.

Sentrumsjentene var plassert i pulje med Bislett 2, Bø 2 og Inter. Bislett var først ut, og etter å ha ligget under etter første sett, hentet jentene seg inn og Sentrum vant mesterlig 2-1. Deretter fulgte to tap mot henholdsvis Inter (2-0) og Bø (2-1). Det bør nevnes at særlilg Bø-kampen var jevnere enn ulikt, og Bøntene klarte ikke hale seieren i land uten å ha en tvilsom dommerstall med tilsvarende avgjørelser på sin side. Rimelig dårlige greier, og bedre ble det ikke av at vi måtte grave opp stridsøksene og klaske de hvite hanskene våre rett i fleisen på våre treningsvenner i Raballder. Heldigvis spilte de for anledningen dårligere enn oss, og vi benyttet oss av insider-info om svakheter notert flittig etter hver trening og vant til slutt 2-0. Vi passet på å patte pipe sammen etter matchen og håper vi får lov til å trene med dem fremover også.

Etter den psykiske og fysiske påkjenningen det er å spille mot venner, hadde Sentrumsjentene lite å stille opp med mot Interjentene som i tillegg hadde tømt kanne opp og kanne ned med kaffe.

Dermed endte det hele med en kamp om tredjeplass i denne delen av rankingturneringen. Bø 2 hadde fått en skade og lurte på om vi godtok at de spilte med 5 spillere eller eventuelt lånte en spiller fra Bø 3. Vi visste fra første kamp mot dem at vi var godt istand til å slå dem med en annen dommerstall, og ba dem stille med 6stk så vi kunne vinne på rederlig vis. Vi gjorde det så spennende som mulig og dagens sjette og siste kamp endte til slutt 2-1 til Sentrum.

Stor takk til Celina, Desiree, Elisabeth, Käthe, GrafseGro, Cathrine, Susanne og ikke minst selveste CK for en strålende dag i Kjennhallen! Nå er det bare å glede seg til flere gode smasher, blokker, mottak, legg og superserver i neste kamp som spilles 15.desember i Nydalen.

ranking_lagbilde

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.