Tøsetap på Tåsen

Oppladningen til kampene 3.november var nervepirrende for de involverte. Etter at den solide 7-mannstroppen ble redusert til 5 spillere like før fredagstreningen, ble alle midler satt til verks. Stressnivået økte proporsjonalt med avslag fra Sentrums call girls, men lykken står den kjekke bi. Takket være kål i Kolls 4.lag kan de gledelige overgangsryktene ingen har snakket om herved bekreftes; Cathrine er en Sentrumsjente!

Dette er en overgang vi har liten forståelse for at skjer. Men Norge er et fritt land og folk kan velge selv. Det må vi bare respektere, sier Kolls trener når han blir bedt om å uttale seg om overgangen. Videre sier han Jeg føler at vi ikke kunne gjort noe annerledes. Men det er nå engang slik at det er et hierarki i norsk volleyball og for tiden befinner ikke Koll seg på toppen av det. Nå er det trenere som CK som er flinke til å trekke til seg spillere. Jeg håper Koll kommer tilbake i den posisjonen etter hvert.

Tydelig fornøyd med overgangen, reflekterer CK: Hun er en av de mest spennende kant-talentene vi har i Norge. Hun har ekstrem fart. Hun minner meg veldig om Davy Angan når det gjelder eksplosiviteten hun har i kroppen sin. Hun er en kontringsspiller og er veldig flink til å gå i rom bak midtene. Det er en kant det er vanskelig å spille mot, sier han.

I tillegg til Cathrine bestod dagens velutvalgte stall av super-reserve Desiree, Gro, Helene, Elisabeth og Susanne. Dermed var spillerproblematikken løst, og det kunne fokuseres på selve spillet.

Kampen mot Skjetten startet veldig bra, og vi ledet lenge med over et halvt dusin poeng. Dessverre var det Skjetten som hadde marginene på sin side, og dro iland seier i første sett 25-23. De fikk blod på tann og fulgte samme oppskrift videre. For oss gikk ballen først i stanga, så i nettet, og vi ble sendt rett i kaffe og kake-bua. Der koste vi oss frem til neste kamp mot Oldenborg, hvor vi gikk på et nytt tap.

Tapene til tross tar vi med oss mye nyttig lærdom og ser potensialet vokse mot neste kamp/turnering. Med noen flere gode treninger sammen bør det ligge til rette for at den gode kakestemningen på laget blir ytterligere forsterket med noen enda bedre sportslige resultater fremover.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.