Sen seier på senåret

Referatet for kampen damelaget spilte 15.desember har latt vente på seg, men det kommer ikke forgjeves. Hvor godt det blir er en annen sak.

Det var egentlig meningen at Sentrum skulle spille to kamper denne søndagen i Nydalen – mot Hamar og Oldenborg. Slik ble det ikke. Dagen var spekket med forventning, forvirring, forflytting, forsentkomming og forfordeling.

På grunn av en elitekamp som skulle spilles etter kamp nr to ble vi først jaget vekk fra den midterste banen, og etter hvert fikk vi beskjed om at siste kamp måtte avlyses denne dagen. For at Hamar-jentene skulle slippe å ta enda en tur til hovedstaden, ble alle lag og dommere enige om at det var Sentrum-Oldenborg-kampen som skulle utsettes.

Dagens Sentrum er en ansvarsløs gjeng uten respekt for tid og rom. Det ville ikke forbauset noen om de overskred innetiden og hørte på dunkdunk-musikk. Det forbauset heller ingen at oppladningen til kampen denne dagen ble fire overopphetede spillere, en nybakt tobarnsmor med fem minutter til å varme opp, en heseblesende italiener og en ildsint latino med treningsbagen full av fartsbøter.

Bare drøye halvtimen etter ønsket kampstart satt vi i gang mot Hamar og Käthes lillesøster. Samme hvor mye hun superservet hjalp det ikke mot Beths superlegg, Helenes supermottak og Elisabeths superblokk. Beth la den nyfødte på sidelinjen til Susannes store fornøyelse. Hun kunne da bytte ut både legging og tennis med utløp for månedsvis med oppspart slagkraft. Gro stod og heiet på kant mens midtene smashet inn poeng etter poeng, totalt uventet ettersom Desiree hadde teipet seg for å virke svak overfor det andre laget. Typisk godt psykisk spill som vi har lært av CK. Han ledet oss for øvrig med stø hånd, og sammen sørget vi for å hente oss inn igjen fra den pinlige stillingen 18-11 slik at vi vant settet.

Kampen endte 3-1, og det ble full pott til oss, noe vi feiret øyeblikkelig og tradisjonen tro med Sarah Bernard og kaffe. Med oppstillings-systemet på plass og etter å ha lært oss klokka ser vi frem til neste kamp (mest sannsynlig) mot Oldenborg hvor vi stiller med et meget sterkt Sentrums-lag.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.