Fritt etter hukommelsen

Kvelden startet i alle fall for de fleste damenes del med matlagingsvorspiel på Sagene. Mat skulle lages og prosecco + Lennart konsumeres, så det lot vente på seg. Heldigvis stilte CK opp med sin catering-van slik at de sultne herrene i lokalet i Brugata fikk maten sin. Kaj og CK hadde pyntet til julebord med fjernstyrt, farget lys og polkastenger på kryss og tvers i lokalet, og etter hvert fikk vi også innført et snev av konkurranse i musikkveien ved hjelp av en superharry tunetug-projectorering. Med et par korte taler, latterhikst, gledestårer og gaveutdeling til lagledere var det enighet om at settingen var passe høytidelig til Sentrum å være.

Det var et svært hyggelig selskap med svært hyggelige gjester, faktisk ca 16 på det meste, mer eller mindre våkne. Den mest eksotiske og populære gjesten rocket dansegulvet hele kvelden og var konstant omsvermet av danseglade volleyspillere av begge kjønn. Alle skulle ha sin bit i form av dans, bildeposering, klemming, smashing og blåsing. Oppblåst eller ei, det er tydeligvis et partytriks å ha en papegøye sittende ved stammen på fest. Av andre triks som kom frem denne kvelden kan nevnes glowstickrelatert moro, sangtekstsitering, balansering, trylling, konebæring, pennedrilling og albueslikking.

Alle syntes maten var god, men dessverre klarte ikke alle å holde på den. Det var også til tider blodig alvor, eller i alle fall blodig. Heldigvis var ingenting for alvorlig, og de barskeste, kuleste kidza (dvs. ca halvparten av gjestene), holdt det gående til tidlig en søndags morgen, mer eller mindre uavbrutt. Etter litt natt/morgenmat ble Jokke sitert til vakre, egenproduserte toner hele veien fra lokalet til taxi-cab’en, og alle Brugatas beboere frydet seg.

Dessuten glemte vi å dele ut priser for beste partyløve, selskapsdanser, latinodanser, sjarmør, comeback, latter, virrevandrer… men det får heller bli på neste fest.

Bildemishandlet

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.