Ni sett og ett poeng rikere

Sentrumsdamene la i vei på en strabasiøs ferd til Hamar søndag 20.oktober 2013. CK hadde også før disse kampene kjørt et knallhardt laguttak, og de 6 som var funnet verdig denne gangen var Elisabeth, Celina, Ingvild, super-reserve Desiree, Susanne og Gro. Sistnevnte ble tatt med under tvil, og måtte komme seg til Hamar for egen maskin.

punktertDagen startet med en test av den hårfagre laglederens bilkunnskaper, i regi av CK. Bilen som skulle frakte de resterende jentene var for anledningen utstyrt med et punktert dekk som ble fylt med skum, og måtte holdes roterende i ca ti minutter i over 60km/h på morgenkvisten. Likevel var det for skummelt å kjøre. Dessuten ville etterfylling av luft vært umulig grunnet kompetansenivå og tidsfrister. Vi takker CK for tilbudet, og også det tilfeldige paret fra Sandefjord som lånte oss bilen vi endte med å kjøre. Pga. diverse forsinkelser ble varmeapparatet satt på fullt for å spare oppvarmingstid, og Gro måtte ta seg en 30min spasertur før vi alle sammen var på plass i hallen gode 5 min før kampstart.

Første kamp endte med 3-1 seier til et veloppvarmet og kvinnesterkt Oslo Volley 3. Settene var jevne og vi velger å kalle det et knepent nederlag.

Mot Hamar var det om mulig enda jevnere. Den slue Hamar-treneren kjørte hyppige taktikk-bytter, mens CK holdt roen over SMS uten å foreta noen endringer i førstesekseren. Kampen var krydret med frekke dipper, knallharde smasher og andre tekniske finesser. Med unntak av én serve Gro sendte midt i kardangen på Desiree, gikk det meste inn på begge sider av nettet, og vi tapte igjen knepent; 3-2.

5/6 av laget måtte komme seg hjem fort som svint for å nå diverse avtaler, hvilket gikk greit ved å ha en noget liberal tolkning av trafikkreglene og godt kamuflert sjåfør. NSB-Gro tok det med ro og benyttet anledningen til en times sightseeing i Hamar.

Vi hadde fått to oppgaver å tenke på til kampdagen, og vi kan trygt si at begge ble løst på en særdeles god måte:

1) Gi positive tilbakemeldinger til dine lagvenninner.
2) Ha det så morsomt som mulig.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.