Sesongbeste av Sentrum

Andre rankingturnering gikk av stabelen i Lier søndag 4.desember. Sentrum VBK stilte med sitt 3.div-lag og kan så å si skryte av å ha invertert første ranking resultatmessig. De spesielt overtroiske vil nok påstå det skyldtes de flotte, nye lykkedraktene som vi nesten hadde med alle sammen.

Det var som vanlig fordømt tidlig oppstandelse for å dømme første kamp, men så mange flere kamper å dømme ble det heldigvis ikke. Ikke fordi vi dømte oss bort, men takket være all vinningen. Det var uvant å kunne sitte og slappe av både underveis og innimellom kampene, og til tross for at kaka dessverre ble med en av bilene videre til Drammen, klarte det glade selskap å skamme og kose seg maks.

De første to kampene i gruppespillet gikk som smurt, og etter to 2-0-seire mot Halden og Tønsberg, vant vi gruppa knirkefritt. Deretter fulgte kvartfinalen mot Oslo Volley 4 som vi tapte mot i første serierunde. Denne gangen gikk det heldigvis mer vår vei, og det velsmurte Sentrumsmaskineriet valset såvidt iland en 2-0-seier også her.

Om det var innbytterpulsen, kakemangelen, eller noe helt annet som var utslagsgivende vites ikke, men Sentrumsjentene presterte å ryke på et stygt tap mot Bislett i semifinalen. Bislett fikk dermed gleden av å tape mot Hamar, mens vi måtte nøye oss med et tap mot Oslo Volley 3.

Stor takk til Nam som hjalp oss å hale iland en finfin fjerdeplass!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.