Sesongens beste kamp for damelaget (tross tap)

IMG_3387_croppedSøndag 24. januar spilte damelaget kamp i Østre Toten. Klok av skade etter “hvor pokker er hallen?!”-fadesen vi hadde i Lier før jul beregnet vi nå ekstra god tid på vei til bortekampen – noe som i utgangspunktet så ut til å være smart siden den ene bilen ikke fikk start. Etter litt om og men og med en ny bil vendte vi nesa mot Skreia litt over klokka 8.

IMG_3386_croppedVel fremme i hallen viste det seg at vi fint kunne sovet et par timer til – der ble det nemlig varmet opp til 1. divisjonskamp for herrer… Etter mye diskusjon om kampflytting, manglende påminnelser og ikke oppdatert kampoppsett kunne vi endelig fokusere på volleyball og kampen mot Myrer. Vi visste at våre viktigste utfordringer i denne kampen ville bli å holde konsentrasjonen oppe og å spille vårt eget spill uansett hva som skjedde på motsatt side, og vi mener selv at vi klarte dette godt. Kampen endte 3-0 til oss (25-15, 25-15, 25-7).

Kampen mot Skreia ble en helt annen affære. Disse jentene holder et jevnt godt nivå og har i tillegg et par “matchvinnere” IMG_3381_croppedsom vi aldri fikk ordentlig taket på. Det som først og fremst skilte lagene var at Skreia hadde veldig gode kantangrep og server. Det var veldig tydelig at de er mer vant til å trene og spille på storbane enn vi er! Vi hadde litt kluss i spillet vårt i førstesettet, men derifra og inn spilte vi opp mot vårt beste. Andre- og tredjesettene var jevnspilte og vi hadde gode muligheter til å ta settseire og dermed gjøre kampen spennende igjen. Dessverre gikk marginene mot oss og kampen endte 3-0 til Skreia (25-20, 26-24, 25-22). Tross tap er vi fornøyd med en kamp hvor innsatsen var på topp fra alle og vi hadde få personlige feil. Vi forbeholder oss retten til å påpeke at 3-0-resultatet ikke nødvendigvis er 100% representativt for kampen. Men til syvende og sist var Skreia et bedre lag enn oss i dag uansett.