To “fortjente” tap for damelaget

Damelagets første seriekamper etter jul ble spilt mot Bislett og Groruddalen lørdag 16. januar. Begge motstanderlagene ligger et godt stykke over oss på tabellen og vi forventet på forhånd at det kom til å bli tøffe kamper.

Kampen mot Bislett startet “over all forventning” med seier til oss i første sett. Dette skyldtes delvis at spillet vårt fungerte greit og delvis at Bislett tilsynelatende ikke hadde kommet seg ordentlig i gang. Da de fikk ryddet bort rusket i maskineriet ble det brått et annet kampbilde. Flere personlige feil fra oss kombinert med godt spill fra dem førte til at de relativt greit dro i land seieren. Kampen endte 1-3 (25-20, 17-25, 17-25, 11-25). Vi får bite oss merke i det positive til tross for tap – i førstesettet hadde vi kun én feilserve. Resten glemmer vi.

Mot Groruddalen ble også personlige feil hos oss avgjørende. Verken server, servemottak eller blokk satt ordentlig, noe som førte til at vi kom bakpå nærmest fra første ball. I periodene vi klarte å presse dem spilte vi noenlunde jevnt, men dessverre var disse periodene alt for korte. Mot såpass gode lag har vi ingen sjanse med mindre vi får luket bort personlige feil og får lagt press på dem! Dette ble alt for tydelig gjennom kampresultatet: 0-3 (16-25, 22-25, 9-25). Klart tap, med andre ord.

Neste helg venter kamper mot Myrer og Skreia. Vi kjenner Myrerlaget relativt godt og vet noenlunde hva som venter oss. Skreia har vi mindre erfaring med, men de har mange imponerende resultater å vise til denne sesongen så vi forventer en beintøff kamp!