Sesongstart

Helgen 18.-19. september gikk startskuddet for årets sesong for både herre- og damelaget med Rankingturnering 1 i Bjørnholthallen.

Damelaget fikk en treig start med skandaløst dårlig spill i første sett mot tredjedivisjonslaget Ivrig. Vi spilte dem gode, klarte ikke å gjøre det vi skulle selv og tapte dermed første sett. Ivrig jobbet som helter og det samme kunne ikke sies om oss… Heldigvis våknet udyret i oss sakte men sikkert til live og vi vant til slutt kampen (riktignok med knapp margin). å var vi i det minste i gang!

Neste kamp i gruppespillet var mot Bislett, et lag vi hittil ikke har klart å tukte. I starten av kampen beviste vi hva som bor i oss, vi spilte veldig god volleyball og vant settet. De to neste settene var jevne og preget av godt spill fra begge lag, men dessverre beviste Bislett at de fortsatt har overtaket på oss. Vi havnet dermed på andreplass i pulja og måtte ut i åttendelsfinale mens Bislett gikk rett til kvartfinalen.

Åttendelsfinalen spilte vi mot Koll 4, som bare hadde fem spillere på banen… Atter en gang beviste vi dessverre at vi har milevis mellom topp- og bunnivå og at ingen kamper blir vunnet av seg selv… Vi vant til slutt, men langt fra på en overbevisende måte.

Vi var klare for kvartfinalen hvor motstanderen (dessverre for oss) var Koll 2, som til slutt vant hele turneringen og har siktet låst på opprykk til 1.divisjon. At det var divisjonsforskjell på oss var det ingen tvil om og vi ble regelrett valset over – men det var heldigvis lyspunkter i denne kampen også. Vi klarte å spille vårt spill innimellom, men ‘knusing’ er nok likevel det eneste ordet som kan beskrive resultatet.

Dermed ble det spill om 5./7. plass og et nytt møte med Bislett. Vi var innstilte på revansje, men det viste seg å bli en kamp på ren vilje hvor fire kamper tidligere på dagen gjorde seg utslag i til tider begredelig spill. Førstesettet var relativt greit spilt av oss, men Bislett trakk det lengste strået. I andresettet gikk rullgardina fullstendig ned for oss og det hele var raskt unnagjort.

Damene endte dermed på delt 7. plass av totalt 19 lag – alt i alt et ‘ok’ resultat selv om vi naturligvis skulle ønsket å gjøre det bedre.