God seriestart for herrelaget

Årets første seriekamp mot Skreia, som i forrige sesong spilte i 1. divisjon. Forventningene var kanskje ikke så høye, lang reisevei og kampstart 20.30 hjalp vel ikke akkurat på motivasjonen. Med så sen kampstart skulle man tro det var godt med tid på å komme frem. Men ankomst ble senere enn forventet bl.a. etter et møte med en pratesjuk onkel på veien. Kanskje var det møtet med onkel som tente gutta som etter en litt kort kort oppvarming gikk rett i ledelsen i første sett og holdt seg der til det begynte å nærme seg settball. Litt slurvete (red. anm. horrible) mottak på slutten av settet førte dessverre til at Skreia snudde 21-23 til 25-23.

Andre sett begynte som første sett sluttet men gutta klarte å ta seg sammen og det ble et jevnt sett hvor Sentrum til slutt dro det lengste strået med 24-26. Etter to så jevne sett  var det flere som så for seg en 5 setter og veldig sen retur til byen. Dette må ha virket motiverende for tredje sett begynte som det første og Sentrum gikk raskt opp i en komfortabel ledelse og når Skreia ikke klarte å utnytte de få down-periodene våre ble det en soleklar settseier til Sentrum (16-25).

I pausen før fjerde sett var forventningen at Skreia ville komme fryktelig tilbake og det ble gitt klare beskjeder om å holde giringen oppe. Planen var å ta 5 kjappe poeng og sette Skreia helt ut med nok en god start. Vi klarte vel ikke helt å gjennomføre den planen da Skreia ledet 3-1 etter de fire første ballvekslingene. Men så våknet gutta, med 4 kjappe poeng var Sentrum igjen i ledelsen og ga den ikke fra seg. Laget jobbet bra og vant til slutt en komfortabel settseier (19-25) og årets første seier i serien!

Det var en ganske så fornøyd gjeng som satte seg i bilene med kurs for køya.