Takk for i år / sesongen 14-15

Det har vært litt tyst herfra siden første rankingturnering, men det betyr ikke at tiden har stått stille eller at ingenting har skjedd. Klubben har levd videre i full vigør, og dette innlegget er et forsøk på å oppsummere resten av sesongen.

Littavvarje

Det startet ganske bra for begge lag, og vi hadde til tider luksusproblemet ‘for mange folk på trening til å spille 6 mot 6’. Damene var så heldige å ha hele Tysklands desidert beste og herligste volleyspiller, Nici, på laget i noen måneder før hun returnerte til hjemlandet. Herrene følte seg også heldige, blant annet fordi hun spilte litt for begge lag, og alle var med på å gi henne en minnerik avskjed med middag og bowling. Pokalen med påskriften “Best foreigner in the club since… ever!” er i gode hender. Nils stakk av med en velfortjent Bowling Champ- tittel etter tre strike på rappen, men følte seg snytt for pokalen.

Nici

Siste halvdel av sesongen har vi dessverre hatt en del frafall av spillere grunnet maskot-produksjon, skrøpelig kroppslig forfatning og/eller andre unevnelige skavanker. Kaj har heltemodig stilt opp som trener for damelaget etter at forrige trener, CK, satt igang startskuddet for nevnte maskot-produksjon.

Lagene har nådd målene sine om å utvikle seg videre, holde seg i 3.divisjon og ha det moro. Klubbens hovedmål for sesongen derimot var å arrangere et heidundranes julebord, noe som ennå ikke har blitt gjennomført. Men fortvil ikke – det er fortsatt tid til et sommerbord selv om påska er over.

Det er påmeldt både dame- og herrelag til sesongen 15-16, og vi ønsker nye spillere hjertelig velkommen. Damelaget forventer også comeback fra flere gamle travere. Vi ses i sanda i sommer!

Siste kamper før juleferien.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.