To viktige seiere for Herrelaget

Vi har jobbet som rakkern for å holde liv i målet om kvalikkplass, og etter en vanvittig hard og spennende kamp mot OSI 3, som vi kom seirende ut av, var vi fortsatt sultne på poeng!

Rjukan skulle tas først, og selv med to spillere stuck på t-banen rundt om i Oslo, fikk vi i land en forholdsvis enkel seier mot dem (0-3, (15-25, 28-30?!, 17-25)). Full av selvtillit og med et noe mer komplett lag møtte vi virkelig veggen da vi skulle til å gi Rabalder juling. Første settet er preget av frustrasjon dårlig blokking og ender (21-25). Andre settet ligger an 2-14 før vi strammer oss opp, tar innpå noe som ser ut som tidenes opphenting, men kommer dessverre til kort. Flere av oss må ta en indre alvorsprat, ta et skritt ned i kjellern og finne igjen godfølelsen vi pleier å ha mot dette laget. Vi kommer godt igang, vinner det viktige 3. settet 25-22 og derfra og inn er det klasseforskjell på oss. Vi viser oss som et solid 2 divisjonslag og vinner 25-12 og 15-4 og Rabaldergutta kjente det som en heftig ørefik på vei ned i 3. divisjon igjen. Mo-hah-hah-hah!

Vi ligger nå på en mer solid 13. plass på Rankingen og med deltakelse i RANK3 klarer vi målet om kvalikkplass. Håkon og undertegnede har knust statistikktall og sannsynlighetsberegning og kommet frem til at det ikke ser så mørkt ut for videre spill i 2. divisjon også neste sesong som først antatt.

Marius.