Damelaget imponerte sterkt i rankingturnering i Askim!

Lørdag 03 oktober satte 6 av Sentrumsjentene kursen mot Askim og årets første ”ordentlige” rankingturnering (etter å ha deltatt både på Vestcup i Stavanger og Halden Cup).

Det største målet for helgen var å iallefall knuse Raballder som vi av en eller annen grunn slet med å slå hele fjorårets sesong. Taktikken var lagt og vi var nok ganske så spente før første kampen vår. Skuffelsen var dermed til å ta og føle på da vi skjønte at det for en gangs skyld ikke ville bli noen ordentlig kniving om poengene mot Raballder. Raballder stilte nemlig med et betydelig svakere lag i år enn tidligere, og det ble rett og slett FOR lett match. Neste puljekamp skulle vi spille mot Lier som vi visste hadde gjort det veldig bra i 2 divisjon i fjor. Da en av våre spillere var nødt til å dra hjem pga dødsfall i familien ble resten av Sentrumsjentene bittelitt betenkt.. Hvordan skulle det gå med 5 spillere resten av turneringen?? Etter å ha fått avklart med sekretariatet at det var ok å spille med 5 siden vi tross alt hadde vært 6 stk da vi kom og det hadde skjedd noe uforutsett, begynte vi å varme opp til dagens andre kamp. Etter en veldig god start, tapte vi knepent det første settet. Neste sett gikk litt verre da vi for alvor skjønte at vi bare var 5 spillere og at det var litt mer forvirrende enn vi var vant til. Likevel var vi godt fornøyd med innsatsen, og ikke minst med 2 plassen i vår pulje!

Så skulle vi spille om plass i åttendedelsfinalen, og skulle dermed møte vinneren av en annen pulje, som viste seg å være Halden. ”Jøss”, tenkte vi, ”Halden??? De slo vi jo i Halden cup sist helg?” Og ganske så riktig – etter å ha gjort rent bord i Halden cup helgen før hadde vi nok et lite psykisk overtak på Haldendamene, for denne kampen vant vi ganske greit 2-0. Og vips var Sentrumsjentene i åttendedelsfinalen!!! Hvem hadde turd å sette penger på det på forhånd???? Vi kunne dra hjem til Sentrum med slitne, men veldig fornøyde kropper!!

Søndag var det på’an igjen, og vi skulle møte Heggedal i åttendedelsfinalen. Heggedal hadde knepent slått Bislett dagen før. Vi gikk inn i kampen med en ”vi har absolutt ingenting å tape innstilling”, og det gjorde susen!!! Jammen klarte vi ikke å dra i land en seier der også, og det mirakuløse hadde skjedd!!! Vi kunne dårligst ende på 4 plass i en turnering med over 20 påmeldte lag!!! Etter kvartfinale mot OSI2 der vi ble tatt for en del oppstillingssnusk, gikk piffen litt ut av oss, men da vi skjønte at vi igjen skulle treffe Lier i B-finalen, gikk vi inn for å lære oss riktig oppstilling med 5 spillere på banen (som vi hadde tatt litt på ”gefühlen” så langt). Etter å ha fått Kjetil til å rødme (som også er en prestasjon det er verdt å ta med i referatet), var vi klar for helgens siste kamp.

Vi klarte å vinne første sett ganske greit, men så ble det igjen litt oppstillingssurr i andre sett og vi endte med å tape settet knepent. I tredje og siste sett hadde vi rett og slett ikke mer å gi, og vi måtte innse at 3 plassen var tapt. Men vi mener uansett at Sentrumsjentene i denne turneringen VANT 4 plassen 🙂 3 ganger 3 hurra for Sentrumsjentene som oppnådde den sannsynligvis beste plasseringen i Sentrums damelags historie!!! Hurra – hurra – hurra – hurra – hurra – hurra – hurra- hurra- HURRA!