Seier i Halden Cup!

Sentrum26. oktober dro damelaget til Østfold for å spille Halden Cup. I løpet av lørdagen spilte vi 3 femsettskamper; motstandere var Halden 1, Halden 2 og VAK. Både VAK og vi vant våre to første kamper ganske greit, og dermed var det duket for en ren turneringsfinale mellom Sentrum og VAK i dagens siste kamp.

Førstesettet var ganske jevnt, men vi klarte til slutt å dra i land settseieren. I andresettet sviktet det meste for oss, men i tredjesettet var vi tilbake i storslag! Vi vant til slutt kampen 3-1 og dermed gikk vi seirende ut av Halden Cup 2009! VAK (som i følge dem selv kan stå for alt fra Veldig Aldrende Kvinner til Vinner Alle Kamper) kom dermed på andreplass.

De som var med på bragden var Annette A, Annette H, Beth, Marianne, Rita, Karin, Kathrin og Åse. Og som et hvert lag med respekt for seg selv hadde vi selvfølgelig med oss et par midlertidig idrettsinvalide spillere på sidelinja – denne gangen hadde vi hele 3 stk!

Seieren ble naturligvis feiret til kvelden med god mat, god vin og mye fjasing!