Endelig seier mot Bislett for damelaget!

Onsdag 10. november møttes Sentrum og Bislett til dyst på Bestum skole. Jentene var kjempegira på å ta skalpen på Bislett, som vi har tapt for alt for mange ganger før. I fjor ble det klare tap for oss i begge seriekampene, i den første kampen mot Bislett i ranking 1 i år følte vi selv at vi var mer på høyden med dem men trakk likevel det korteste strået. Alt lå med andre ord godt til rette for en etterlengtet revansje nå!

Med så godt som alle spillerne våre tilgjengelige hadde vi også gode kort på hånden. Det startet med godt spill, men dette ble dessverre matchet av Bislettjentene som vant det veldig spennende førstesettet 26-24. Andresettet fortsatte i samme ånden, men med litt mer rot fra vår side. Igjen gikk Bislett seirende ut av et jevnt sett, denne gangen med settsifrene 25-21. Tredjesettet ble med andre ord vinn eller forsvinn for vår del! Noen forsvinning var vi ikke særlig interesserte i. Enleggersystemets finesser var vi tydeligvis heller ikke særlig begeistret for – ingen forstår fortsatt hva slags rotasjoner som ble gjort ute på banen… Forvirringen var komplett en periode men vi klarte likevel å ro i land settet med overbevisende 14-25!

Fjerdesettet ble langt jevnere men Sentrumsjentene demonstrerte at det skal mer til enn litt rotasjonsforvirring før vi vipper oss selv av pinnen. Til tider mønstret jentene fantastisk spill: Matchvinnerserver, en balansert variasjon mellom “powerangrep” og smart spilling og ikke minst en fantastisk innsats fra alle som én. Sett nummer fire gikk dermed også i vår favør (21-25).

Femtesettet startet tøft men igjen var innsatsen og vinnerviljen på topp. Etter fantastisk lagarbeid sto det brått 11-15 på poengtavla og vi hadde ENDELIG slått Bislett! Vi noterer oss med stor glede at vi også kan ligge under 2-0 og vinne 2-3, ikke bare motsatt… Det var en jevn kamp men i all beskjedenhet mener vi selvfølgelig at vi vant den fordi vi var best (denne gangen…).

Bislett Sentrum 2 – 3 (26-24, 25-21, 14-25, 21-25, 11-15)