Nok en seier mot Bislett

Onsdag 19 januar tok Sentrumsjentene imot Bislett på Bestum skole. Vi hadde gledet oss lenge til kampen og følte virkelig at vi nå har det som skal til for å slå ”erkefiende” Bislett. Vi har ”alltid” tapt mot Bislett (bortsett fra seriekampen før jul), men også ”alltid” følt at vi har vært ganske jevngode. Kampen ble også nokså jevn.

Denne gangen hadde vi heldigvis kontroll på oppstillingen vår, og vi tok bemerkelsesverdig mange dipper som vi vanligvis ikke har klart å ta (takk Vitor). Som vanlig hadde vi både gode og mindre gode perioder, men det som var annerledes med denne kampen var at vi klarte å hente oss inn igjen. Selv i siste sett da Bislett ledet 22-18 klarte vi å ta oss sammen og vinne settet.

Til slutt rodde vi da altså i land en overbevisende 3-0 seier, selv om settsifrene (25-23, 25-23, 25-23) tilsier at resultatet fort kunne blitt annerledes… Vi har fremdeles en god del å gå på både i mottak og angrep.

Etter seieren mot Bislett har vi til og med klart å karre oss opp på øvre del av total rankingtabell (6 plass). En stor takk til herrelaget som stilte med linjedommere, hvilket bidro til at vi unngikk krangling på om ballen var ute eller inne 🙂