Proviantskandale og poengran

Neste kamp var ikke mot Oldenborg, men snarere to kamper mot henholdsvis Skjetten og Oslo Volley 3 den 25.januar. Til tross for at vi våknet til alarmerende beskjeder om kaffemangel og svidde muffins, troppet vi allikevel opp tidsnok denne gangen – fullt lag på plass grisetidlig i Nydalen og ingen grisekrise.

I tillegg til at alle tilsynelatende hadde kontroll på tiden, viste det seg at vi hadde lært ett og annet om oppstilling siden sist også, takket være godt samarbeid mellom CK og William. Da det manglet (2.)dommer skulle det vise seg at vi muligens hadde hatt bedre uttelling for å lære oss å serve skikkelig siden sist, men det får vi notere oss til neste kamp istedenfor. Vi spilte jevnt mot Skjetten som kjemper i toppen av serien, til alles overraskelse og Vinas store fornøyelse. De vant dessverre 3-2 med 19-17 i siste sett, etter at vi ga bort de fleste servene våre. I ett av settene fikk de så mye som 9 poeng på våre feilserver, så de fleste klarer nok da å tenke seg hvor fantastisk godt vi spilte ellers. Vi kan røpe at det uten feilservene ville vært godt nok til å slå dem flate.

CK skulle spille selv denne dagen, men kom allikevel innom og satt oss i gang med sin støe hånd. Da vi var en hel innbytter, måtte én sitte i hvert av settene, men det løste seg greit ved at Käthe fikk et nervesammenbrudd og Cathrine ofret seg dramatisk midt i 3. sett mot Oslo Volley 3. Ingen sure miner, utover naturlige reaksjoner på overtråkken selvsagt, men vi kan snart spise et luksusmåltid for pengene i kakekassa.

Beth imponerte kraftig denne dagen med Sveisen og maskotene Daniel og Leo på sidelinjen. De heiet for harde livet og sørget til og med for å sveipe gulvene mellom settene slik at vi følte oss som elitespillere hele gjengen. Av andre høydare som kan nevnes var dette nye-Elis første kamp for Sentrum, og hun storspilte i tillegg til å holde styr på at alle stod der de skulle på banen. Cathrine hadde lært en avansert nikke-teknikk av CK som hun brukte taktisk i en humør-dal for å få latteren tilbake. Ellers var nettet akkurat passe høyt for en passelig høy dverg, og Skjetten hadde ubegrenset med innbyttere på lur fra nabobanen, men slikt bryr vi oss selvsagt ikke med midt i en kamp.

Lærdom til neste gang;

  • Ikke tenke på alt rundt kampen – kun at vi skal spille og gjøre det vi er trent til
  • Lære oss å serve
  • Perfeksjonere timing og overblikk/plassering på banen

10 jevne sett = Mål #1 oppnådd; vi hadde det gøy! (Selv om vi ergres over overtråkken – det var unødvendig av deg, Cathrine.)

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.