Sentrum i sentrum i sentrum

Så langt har 2016 bydd på både tap og seire for begge lag. Damene har tapt to seriekamper og har dermed droppet til under middels på rankingen. I den ene av disse kampene feilet laget som helhet, men vi er fornøyde med at vi i neste kamp klarte å heve oss. For å få tilbake selvfølelsen har vi gjort som fotball-landslaget og spilt noen treningskamper mot elendig motstand, og selvsagt vunnet. Dessuten har en eldgammel traver gjort comeback, og vi har i tillegg huket tak i et hemmelig, ungt våpen kjent som Oda blant venner. Det er dermed fare for luksusproblemer som innbytterpuls, lite spilletid og kalde skuldre resten av sesongen. Herrene har gjort det bedre i serien og vunnet overlegent over LSI, mens de måtte ta et surt og knepent tap mot Hamar.

Julebord2016Herrenes forsprang på damene i serien ble effektivt utlignet på julebordet. Celina stilte med åpne dører da forloveden var på ferie, og alle hadde med litt mat hver. Kjetils poteter fikk mye oppmerksomhet, og det samme gjaldt kompisen hans fra nord. Da Alias ble dratt frem i to-tiden gikk det hett for seg, og alltid like positive Lisbeth skrøt på en av herrene noen ekstra muskler. Selvtilliten hans, som i utgangspunktet var det han ville frem til at han hadde mye av, steg om mulig enda et hakk. I 3-4-tiden hadde selv de tørsteste damene fått nok, og Kjetil og Elisabeth sørget for at alle kom seg trygt hjem. Det var enighet om at vi må ha flere slike tilstelninger for å trene glisemusklene.

Etter et hemmelig valg er det forøvrig enstemmig vedtatt at Elisabeth får prisen som Klubbens Gledesspreder, og hun har dermed vunnet det ærefulle ansvaret for doodle-pollen. Gratulerer så mye!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.