Halvveis til målet

Begge lag har nå spilt ferdig alle seriekamper for 2015 og koser seg foreløpig ca midt på hver sin tabell.

Som vanlig sliter vi med diverse skader og manglende anledning til å være med på kamp, så først og fremst er vi fornøyde med å ha klart å stille lag til alle kamper. Det gjelder å stille seg realistiske mål her i verden. Når det i tillegg kan vises til særdeles godt spill og upåklagelig innsats fra samtlige spillere til enhver tid, gir vi oss selv et par klapp på skuldra.

Sentrum på sitt beste Lørdag 14.november hadde Sentrums kjære Karin børstet støv av knebeskytterne sine og betalt lisens på kort varsel for å hjelpe damelaget. Hun har teknikken i ryggmargen og rutine som skremmer ethvert motstanderlag, så her var det ingen som kunne se at det var en stund siden sist. Vi var også så heldige å få et gjensyn med Celina som tydeligvis har sneket seg med på volley bootcamp siden i sommer istedenfor våre treninger. Hun vil ikke innrømme det, men det ble vanskelig å skjule. Med disse hemmelige våpnene i bagen, halte vi i land én seier og ett poeng, som garantert hadde vært to seiere hvis alle var med regelmessig på Kjetils “Sommerkroppen 2016”-treninger.

Herrene spilte to kamper dagen etter, med litt hjelp fra damesiden. Det ble dessverre en knepen 3-1-seier til Vestli 2, men Inter var intet hinder. Det var godt nok litt jevnt til tider, men Sentrum var klart best på både blokking og smashing, og fikk dermed med seg en 3-0-seier.

Neste på planen er andre rankingturnering for sesongen, 6.desember enten på Hovseter eller Stovner for damenes del, og i Våle/Kalneshallen for herrene.

Om noen leser dette og vurderer å bli med på moroa, hører vi gjerne fra deg, så ses vi på trening!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.